Nitrogen infused cold brew

Nitro Tea

We ontwikkelen een concept waarbij smaak en ervaring worden verrijkt door middel van stikstof. Zonder dat er consessies gemaakt worden op gezondheid geven we een ervaring waar smaak en een bewuste levensstijl samenkomen.

Ons concept

Het creëren van een heerlijke smaakervaring met eerlijke en gezonde producten staat fundamenteel in het concept.

Dit willen wij realiseren met behulp van stikstof. Dit gas wat smaakversterkende en zoete karakteristieken met zich meebrengt voegen we toe aan het drankje. Hierdoor hebben we geen lading aan toevoegingen nodig om een lekkere, interessante smaaksensatie te creëren.  Er ontstaat een zachte bubbel en een schuimkraag, wat de thee perfect maakt om van de gelegenheid te genieten.

 

Onderzoek

Het ontwerpproces is gebaseerd op onderzoek waarbij de klant centraal staat.

Ontwerp

Op basis van jullie behoeften maken wij ontwerpen om deze vervolgens te testen.

Meet

Ideeën en recepten worden uitgebreid getest om tot een volwaardig product te komen.

Ontwikkel

Op basis van de testresultaten herhalen we de cyclus en ontwikkelen we door.

Bewust alternatief

Nitrotea is een gezonde optie op het menu, zonder afbreuk te doen op smaak of het gevoel van gelegenheid dat alcoholische drankjes bieden. Het is een thee die de multi-sensuele ervaring heerlijk prikkelt.

Eigenschappen

Een lekkere smaak zonder suiker
Stikstof heeft smaak en aroma versterkende karakteristieken. Ook verhoogd dit gas de waargenomen zoetigheid waardoor minder suikers en toevoegingen nodig zijn.

We gebruiken weinig toevoegingen
De kwaliteiten van een goede thee worden ondergewaardeerd in een icetea. Vandaar gebruiken we enkel hoogwaardige ingrediënten waardoor de kwaliteit van de thee naar voren komt. Less is more.

Nitrotea geeft een zachte bubbel.
De bubbels van Nitrotea zijn minder intens en kleiner dan de bubbels die uit koolzuur komen. Zo ontstaat er geen opgeblazen gevoel in de maag.

Nitrotea geeft een schuimkraag.
In combinatie met de zachte afdronk en de unieke structuur geeft deze schuimkraag de perfecte setting om van de gelegenheid te genieten.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wie er achter het idee staan?
Bij de over ons pagina is hier meer over te vinden.